Σχετικά για την Ampulla

Το ampulla.gr δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2014 στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, όταν ο Βασίλης Λάττος συνάντησε τον Απόστολο Ρικούδη και μοιράστηκαν το ίδιο όραμα. Είναι αποτέλεσμα μιας κοινής ιδέας, η οποία συνδυάζει την καινοτομία του ηλεκτρονικού καταστήματος σε σχέση με την υψηλής ποιότητας υπηρεσία διανομής και το πάθος για την γαστρονομία με την εμπειρία, που προσδίδει στο εγχείρημα, η διαδρομή τους στο χώρο.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε σπάνια αποστάγματα από όλο τον κόσμο και εκλεκτούς οίνους από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, διαπιστευμένα από τους επίσημους εισαγωγείς, παραγωγούς και οινοποιεία. 

Αντλούμε την έμπνευσή μας για συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, από την ολοένα αυξανόμενη εξειδίκευση και πληροφόρηση του αγοραστικού κοινού, όλων εσάς, που από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας επιλέγετε. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως πως δεν πρόκειται για μια απλή συναλλαγή μέσω internet, αλλά για την μοναδικότητα που προσδίδουν στις προσωπικές σας στιγμές τα προϊόντα που φτάνουν στην πόρτα σας και εμπεριέχουν τα μυστικά και τον μόχθο όλων αυτών που παρενέβησαν για να γίνει αυτό δυνατό, ώστε να μείνουν αυτές οι στιγμές σας αξέχαστες.

Ampulla Cellar

www.ampulla.gr

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *