Τρόποι Αποστολής

Οι αποστολές των προιόντων γίνονται κατα κανόνα με Ταχυμεταφορές (Courrier) με συνεργαζόμενες εταιρείες courier, καθημερινά 9:00-17:00 στον χώρο επιλογής σας

Τα μεταφορικά για την περιοχή της Θεσσαλονίκης για κάθε παραγγελία είναι 3,69 ευρώ.

Η χρέωση για κάθε αποστολή εώς 2 κιλά είναι 4€ + Φ.Π.Α. σε όλη την Ελλάδα.

Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών, υπάρχει επιβάρυνση 0,80€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Όταν η παραγγελία σας είναι πλήρης και έτοιμη για αποστολή, παραδίδουμε:

Εντός 24 ωρών στην Θεσσαλονίκη και σε όλες τις πόλεις της Ηπειρωτικής Ελλάδας, εφόσον η παραγγελία σταλεί μέχρι τις 13:30 της προηγούμενης ημέρας

Εντός 48 ωρών στην υπόλοιπη Ελλάδα

Σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φθάσει έως και τις 72 ώρες και να υπάρχει επιπλέον χρέωση για τα μεταφορικά.

Οι παραπάνω αναφορές για το κόστος και τον τρόπο αποστολής των προϊόντων δεν ισχύουν για αγορές εκτός Ελλάδας. Για αγορές εκτός Ελλάδας θα ενημερώνεστε με e-mail το ακριβές κόστος αποστολής.

Τυχόν κόστη εκτελωνισμού και τοπικών δασμών βαρύνουν τον πελάτη.

Επιστροφές Προϊόντων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν για λάθος της εταιρίας, έχετε τη δυνατότητα να το επιστρέψετε δωρεάν εντός 14 εργάσιμων ημερών και να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν για προσωπικούς λόγους τότε τα έξοδα αποστολής θα πρέπει να καλυφθούν από εσάς. Η διαδικασία της επιστροφής ολοκληρώνεται σε 14 ημερολογιακές ημέρες και είναι η ακόλουθη:

Μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από τη στιγμή παραλαβής των αγορών σας, πρέπει να αποστείλετε το προϊόν μαζί με το “ Έντυπο επιστροφής προϊόντων” που σας έχουμε αποστείλει με συμπληρωμένα τα ζητούμενα στοιχεία.

Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στη συσκευασία στην οποία το παραλάβατε και να συνοδεύεται με την απόδειξη σε άριστη κατάσταση. Αλλαγές γίνονται δεκτές εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα των προϊόντων.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.