Μπορώ να κάνω παραγγελία στο ampulla.gr χωρίς να έχω προηγουμένως ανοίξει λογαριασμό (account);

Και βέβαια μπορείτε, αρκεί να καταχωρηθούν σωστά τα στοιχεία σας, τα οποία στη συνέχεια φυλάσσονται από εμάς με ασφάλεια. Ο λογαριασμός χρειάζεται (κυρίως) για να μπορούμε στη συνέχεια να επικοινωνούμε μαζί σας με τα τακτικά μας newsletter ή με έκτακτα ενημερωτικά σχετικά με νέες αφίξεις, προσφορές κλπ.

Ποιους τρόπους έχω στη διάθεσή μου για να παραγγείλω από το ampulla.gr;

Μπορείτε να παραγγείλετε μέσα από το μηχανισμό της ιστοσελίδας, όπως επίσης και μέσω email στη διεύθυνση [email protected] αλλά και μέσω τηλεφώνου, καλώντας το 2310 309916

Με ποιους τρόπους μπορώ να πληρώσω την παραγγελία μου;

Έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορες επιλογές πληρωμής των παραγγελιών σας, όπως με πιστωτική κάρτα, χρησιμοποιώντας το Paypal, με αντικαταβολή κατά την παράδοση, καθώς και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Σημειώνεται ότι η διεκπεραίωση κάθε παραγγελίας γίνεται εφόσον έχει γίνει εξόφληση (ή έχουμε επιβεβαίωση της κατάθεσης στον τραπεζικό μας λογαριασμό) τόσο για το συγκεκριμένο είδος, όσο και για τα έξοδα μεταφοράς.

Αν θέλω να κάνω κάποια αλλαγή αφού παραλάβω την παραγγελία μου, τι γίνεται;

Θα κάνουμε ευχαρίστως οποιαδήποτε αλλαγή, σε περίπτωση οποιουδήποτε ελατώματος στο προϊόν ή στη συσκευασία του. Σε μία τέτοια περίπτωση, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών, προκειμένου να δρομολογηθεί είτε η αντικατάσταση του προϊόντος, είτε η επιστροφή των χρημάτων με πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα (όχι σε μετρητά).

Οι συναλλαγές μου με το ampulla.gr είναι ασφαλείς;

Οι χρηματικές συναλλαγές με το ηλεκτρονικό κατάστημα ampulla.gr γίνονται είτε μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής είτε μέσω της Αμερικάνικης εταιρείας PayPal Inc. Η ασφάλεια των συναλλαγών διασφαλίζεται με ευθύνη και με τους όρους των συγκεκριμένων οργανισμών.

Τα προσωπικά μου δεδομένα που χρησιμοποιώ στις συναλλαγές μου με το ampulla.gr είναι ασφαλή;

Η συλλογή προσωπικών στοιχείων από το ηλεκτρονικό κατάστημα ampulla.gr γίνεται αποκλειστικά με γνώμονα την ενημέρωση και βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών του. Η εισαγωγή των στοιχείων αυτών από τον πελάτη στον ιστοχώρο ampulla.gr συνιστά έγγραφη συγκατάθεση για την χρήση τους με αυτό τον σκοπό. Η εταιρεία δεσμεύεται ότι δεν θα ενοικιάσει, πωλήσει ή προωθήσει τα στοιχεία αυτά προς οποιονδήποτε τρίτο για κανένα λόγο.

Μπορεί η παραγγελία μου να αφορά σε δώρο;

Και βέβαια – η Ampulla ειδικεύεται στο δώρο (προσωπικό ή εταιρικό) και διαθέτει έναν από τους δημοφιλέστερους καταλόγους δώρων της αγοράς. Εσείς διαλέγετε το δώρο που θέλετε (ή φτιάχνετε το δικό σας), μας δίνετε τη διεύθυνση του παραλήπτη και το ευχετήριο μήνυμά σας και εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα.

Ποιοι είναι οι χρόνοι παράδοσης των παραγγελιών;

Εφόσον το προϊόν της παραγγελίας σας εμφανίζεται ως «διαθέσιμο», τότε θα παραδοθεί εντός 2-3 εργάσιμων. Αν η παραγγελία γίνει μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι, υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης με επιπλέον χρέωση.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *